Daca doriti sa analizati un proces, industrial sau nu, putem colabora in proiecte de cercetare pentru a gasi tipurile de analiza si instrumentele potrivite pentru finalizarea proiectului.

Tipuri de analize

Exista multe cazuri de utilizare pentru sistemele de analiza a datelor, pentru care exista diferite tipuri de analiza pe care le putem folosi:

– analiza eficientei procesului,

– comparatii cu momentele optime din trecut,

– analiza defectelor,

– previziuni ale starilor viitoare ale procesului.

Algoritmi si inteligenta artificiala

Pe baza specificului datelor si aplicatiei dumneavoastra, putem cerceta si utiliza diferite tehnologii:

– algoritmi matematici si analize statistice,

– retele neurale, ca parte a AI,

– algoritmi Fuzzy.

 

Fiecare dintre acestea poate fi potrivita pentru aplicatie, in functie de tipul de date si de analiza dorita (pe baza proceselor care pot fi descrise matematic sau nu; analiza istorica sau predictiva).

Date si pachete software

Un pas important, inainte de a incepe o analiza, este sa va asigurati ca datele de intrare sunt corecte. Desigur, daca datele sunt incorecte, incomplete sau corupte, indiferent cat de complexa ar fi analiza, rezultatele nu vor fi satisfacatoare. De aceea, la inceputul procesului, vom incepe cu realizarea unui audit al datelor.


In functie de auditul datelor de intrare si de tipul analizei solicitate, putem folosi in continuare diferite pachete software: LabVIEW, MATLAB, Simulink, pentru a realiza analiza.